Overige

Ook in 2022 blijven we onze kennis met u delen

Ruim 90% van onze tijd brengen we binnen door. We vinden het daarom enorm belangrijk dat onze vloeren bijdragen aan een gezonde leef- en werkomgeving. Om onze ambities waar te maken blijven we innoveren en voeren wij op regelmatige basis onderzoeken uit. We publiceren de resultaten in zogenoemde whitepapers en deze zijn gratis verkrijgbaar. Tevens willen we onze vloeroplossingen zo ontwerpen dat ze goed zijn voor het milieu. Dit doen we middels het Cradle to Cradle®-gedachtegoed. Graag delen we alle kennis die we opdoen met u, zodat we samen kunnen werken aan een betere en milieuvriendelijkere toekomst.

 

 

Bezoek de Cradle to Cradle Café’s waarin we onze kennis delen

Graag delen we onze kennis met u over het Cradle to Cradle®-gedachtegoed via Cradle to Cradle Café’s. Dit initiatief ontstond in 2010 uit een samenwerking tussen Ahrend, Mosa, QbiQ Wall Systems en Tarkett. Net als voorgaande jaren organiseren we ook in 2022 samen met deze partners het Cradle to Cradle Café, met mini-seminars over uiteenlopende duurzaamheidsonderwerpen en inspirerende sprekers. De eerste editie vindt plaats op 13 april. Hier leest u er alles over.

 

Wilt u op de hoogte blijven van de volgende Cradle to Cradle Café’s? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

 

We denken in onze segmenten mee met de belangrijkste uitdagingen van onze klanten

Of het nu voor een ziekenhuis, ouderenzorginstelling, kantoor of school is: wij maken milieuvriendelijke vloeren van topkwaliteit die niet alleen de wereld om ons heen mooier maakt, maar ook een bijdrage levert aan de gezondheid en welzijn.

 

Workplace: het veranderde perspectief op de werkvloer

Terwijl de pandemie nog gaande is, probeert de hele wereld zich aan te passen aan het ‘nieuwe normaal’. Met de blogreeks Rethinking Workplace ondersteunen wij werkgevers, werknemers, bestekschrijvers en aannemers hierbij. Voor de korte, middellange en lange termijn. Daarin onderstrepen we het belang van binnenluchtkwaliteit op de gezondheid en de prestaties van mensen. Dat doen we met inzichten, opvattingen en ervaringen waarmee we nieuwe commerciële design-oplossingen verkennen als reactie op deze verandering. Wilt u op de hoogte blijven? Bezoek dan onze blogpagina.

 

Healthcare Designing Guide wordt binnenkort gelanceerd

Wat wordt het ziekenhuis van de toekomst, op basis van wat we momenteel leren? Die vraag gaan we dit jaar beantwoorden in de nieuwe whitepaper ‘Healthcare Designing Guide’, gebaseerd op de eerder uitgegeven whitepaper ‘Uitdagingen van het ziekenhuis van de toekomst. Ook komt er een whitepaper ‘Sustainable Healthcare’. Deze zal gaan over onze ambitie om klanten te helpen in het maken van bewuste keuzes, om zo de voetafdruk van ziekenhuizen te verkleinen.

 

We zijn gestart met een nieuw onderzoek binnen onderwijs

Tarkett - nieuw onderzoek binnen onderwijs

Samen met onze klanten werken we aan leeromgevingen binnen het onderwijs die duurzaam, inclusief en boeiend zijn. Om te onderzoeken hoe we dit op de meest optimale manier kunnen doorvoeren zijn we gestart met de studie ‘How to design inclusive environments’. Om onze ambities waar te maken blijven we innoveren en voeren wij op regelmatige basis onderzoeken uit. Zo hebben we eerder al een rapport gepubliceerd, waarin we onderzochten hoe kleur de ontwikkeling en het welzijn van kinderen in onderwijsomgevingen beïnvloedt’.

 

Download onze laatste whitepaper over de invloed van kleur op kinderen.

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste whitepapers, vloeroplossingen, referenties en duurzame ontwikkelingen

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom duurzaamheid, het interieur, onze producten, diensten en referenties? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

 

Ja, ik schrijf me in!

Ernst van de Weerd

Geschreven door

Ernst van de Weerd

General Manager Benelux bij Tarkett BV

Lees ook

Tarkett Blog - Duurzaamheid co2 uitstoot header-1

Onze CO2 uitstoot moet verminderen! Tips om samen een wereld van verschil te maken.

Begin oktober werd een klimaatrapport van de Verenigde Naties (VN) gepubliceerd, waarin werd aangeven dat een temperatuurstijging van 0,5 graad een ...

LEES MEER

Zo wint u ook het hart van de moderne kritische reiziger

Nu de hotelbranche haar deuren weer opent voor gasten, onderzoeken we bij Tarkett hoe we functie en vorm kunnen combineren bij het tegemoet komen aan ...

LEES MEER
Nieuwsbrief