Duurzaamheid

De eerste ReStart®-partners: voorlopers met een visie.

Tarkett is ervan overtuigd dat we verstandig moeten omgaan met onze natuurlijke hulpbronnen. Met de overtuiging om te werken aan een duurzamere, circulaire economie hebben de eerste partners toegezegd samen te werken aan het ReStart-programma van Tarkett. Met het ReStart-programma werken we samen met onze partners om snij-en restafval van onze vloeren op een duurzame manier te beheren. Wij zijn blij dat onze ReStart partners dezelfde visie delen en willen samenwerken aan een duurzamere toekomst. Bekijk hier enkele van onze eerste partners en waarom zij deze samenwerking zijn aangegaan.

Waarom samenwerken voor een duurzame toekomst?

De laatste jaren neemt de wereldbevolking razendsnel toe. Sinds halverwege de jaren 60 is de wereldbevolking verdubbeld, van 3,5 miljard tot ruim 7 miljard mensen vandaag. Hierdoor stijgt ook de vraag naar grondstoffen en dit zorgt voor druk op onze natuurlijke hulpbronnen. Daarom is het belangrijk om over te stappen van een lineair economisch model naar een duurzaam en circulair model. Om dit te kunnen bereiken is samenwerken essentieel.

Ons ReStart-terugnameprogramma helpt bij het maken van de overstap naar een duurzamer economisch model. We willen bijdragen aan een duurzame toekomst door onze klanten te helpen bij het beheer van snij- en restafval van vloeroplossingen. Op die manier helpen we met het beschermen van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu. Daarom nodigen we u graag uit om deel te nemen aan ons ReStart-inzamelprogramma. Samen maken we het verschil!

Wij zijn trots op de eerste Nederlandse ReStart®-partners die de overstap maken naar een duurzamer economisch model.  

In alfabetische volgorde onze Restart®-partners:

Abeln Stoffering logo     Oving logo
      Ben de Graaff logo     projectstoffering leiden logo-1
Birza logo   Hofmans logo   Projectstoffering Utrecht logo
Boerhof logo   Iedema logo   Projectvloeren Nederland logo
Borrenbergs logo     Prolance logo
Brokx logo   kampschreur logo   RN project logo

Brouwer logo

  Klift roest logo  

Careson logo

   

    Van der ploeg logo
    VLAQ logo
De Meeuw logo   Maasmond logo   Vloerenspecialist logo
van den ouden    
  Mirato logo   VPA logo
Eliëns logo   nova project logo  
FAMA logo   Oorco logo   Wurks logo
G&S logo2        

Het recyclen van snijafval en gebruikte vloerbekleding is slechts één van de voordelen van ReStart®

‘Afval’ bestaat niet langer, maar wordt als een waardevolle grondstof beschouwd waarmee we opnieuw duurzame producten kunnen maken. Met het ReStart®-programma zamelen we snijafval en gebruikte vloerbekledingen in, om dit vervolgens te recyclen en te hergebruiken als nieuwe grondstof. Het afvalbeheer wordt door projecteigenaars steeds vaker ter plaatse opgenomen in hun aanbestedingen. Het ReStart®-terugnameprogramma is een kostenefficiënt initiatief voor Tarkett-klanten voor de terugname van vloerbekleding. Op deze manier kunt u meehelpen aan de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu en een goede stap zetten richting een circulaire economie. Wilt u samen met ons bouwen aan de wereld van morgen?

Wist u dat deelnemen aan het ReStart-terugnameprogramma vele voordelen heeft? Lees hier wat meedoen aan het ReStart®-programma voor u kan betekenen.

GR_PI_20160415_en-GB_TarkettDiagramReStart (1)

Interesse in het ReStart®-programma? 

Arek Verhees

Geschreven door

Arek Verhees

Ik ben Director Commercial Netherlands bij Tarkett. Dagelijks zijn we bezig met de vraag wat zich in een ruimte afspeelt. Blijdschap, verdriet, angst, of staat juist presteren centraal? Duidelijk is dat het altijd gaat om een gevoel, ofwel het welzijn van mensen. Ik geloof dat Tarkett aan iedere ruimte een positieve bijdrage kan leveren.. Of het nu gaat om een zorgomgeving, waar iemand rustig en veilig moet herstellen van een ziekte of operatie, of om een prettige leer en werkomgeving in een school. Wij hebben de kennis, expertise en producten in huis om onze bijdrage te leveren. Altijd met oog voor gezondheid, duurzaamheid en design en passend bij ieder budget.

Lees ook

Ons ReStart®-programma in de praktijk. Een aantal klantcases!

We zien een belangrijke taak voor onszelf weggelegd om de natuurlijke hulpbronnen en het milieu te beschermen. Door middel van het ReStart®-programma ...

LEES MEER

Een nieuw kantoor met een duurzame, circulaire vloer

De Fryske Utfieringstsjinst Miljeu en Omjouwing (FUMO) is een Regionale Uitvoeringsdienst op het gebied van omgevingsrecht en werkt in opdracht van ...

LEES MEER
Nieuwsbrief